Jag gillar mitt liv nu ;D Jag är långt ifrån deprimerad

För 1½ år sedan var jag deprimerad och ville inte leva. Jag hade skrivit avskedbrev och planerat hur jag skulle dö. Jag är grymt glad att jag aldrig gjorde det. Nu vill jag inget annat än att leva och utveckla mig ännu mer.


En vacker dag ska jag åka runt och ha föreläsningar om hur det är att ha social fobi. Det finns så många som går runt och mår dåligt utan att våga söka hjälp. Dom kanske tror att alla ska tro dom är värsta psykopaten som planerar att mörda folk.
Jag var också orolig att folk skulle tycka jag var konstig men det var tvärtom. Efter att psykologen kom och berättade för klassen började min bästa (och nästan enda) kompis berätta att hon inte mådde bra. Men hon vågade inte berätta för nån annan.

Men jag kommer måsta träna upp mitt psyke innan jag jobbar på behandlingshem. Men det är ju ett tag kvar tills dess ;) Haha!

Back again :)

Det gick bara bra i Lycksele. Psykologen tyckte jag hade gjort jätteframsteg på så kort tid :) Och han hade inte riktigt trott att jag skulle klara av att flytta till Umeå xD Han hade pratat med dom på gamla skolan och dom hade också varit tveksamma till det. Men nu har jag visat dom. Haha :D
Och jag berättade ju att jag hade hållt i en sån där fet hårig spindel på skolan också, det tyckte han också var bra gjort. Det är ett bevis på att min spindelfobi är HELT borta :D:D:D:D:D:D:D

Psykologen sa att när jag kom dit första gången såg han en mkt ledsen tjej. Han ångrade att han inte tog kort på mig med jämna mellanrum så att jag skulle kunna se skillnaden.

Tjoflöjt ;)

Nu bär det av till Lycksele. Och det känns som att det ska bli ganska kul :D
Hejdå

Maskrosboll ;D


Maskros :]

Det här går på repeat i min mp3

Jag har fastnat för denna låt. Den är så fin :)

Black stone cherry - Things my father said

Hatar hatar hatar

Jag hatar när man har ställt bak klockan!! Dagarna blir långa och man sover inte länge ''/ *suck*
Idag blir det bara en slappardag :} Syrran ska komma när hon har rast, så det blir väl nån gång över 2 skulle jag tro. Då ska jag lära hon sticka aviga maskor xD Haha!! Det är ganska kul för hon gör fel hela tiden.

Farmor, kom tillbaka!

Förra veckan åkte jag hem tidigare. På torsdagen. Det var ju Farmors begravning i fredags.
Jag saknar hon!!!!! Vem ska nu lära mig att sticka tjocksockar? Vem ska jag nu gå till och berätta att jag ska pierca mig bara för att se reaktionen? Vem ska vi få som granne nu?? Jag har fått allt hennes garn och stickor och sånt. Jag har bestämt att jag ska spara några nystan så att jag kan sticka tjocksockar av dom :) Det ska bli Farmors sockar. Jag SKA lära mig!!!

Du är för snygg för mig

Jag har fått Du är för snygg för mig med Sommarpojkarna på hjärnan. Man blir på festhumör av den xD Haha!!

Jag vet att det har varit dött på bloggen nu ett tag. Men jag har bara inte haft nån blogglust ''/ Och det finns risk att det blir så ett tag till.

Men nu har man äntligen fått lov iallafall :) Fast det tråkigaste med det är att alla kompisar är ju så långt bort. Och här sitter jag. Haha! Det där lät deppigt ;P

Nästa vecka ska jag och Hanna få råttorna. Jag ska ta hem dom på helgen åsså ska dom få vara hemma tills efter jullovet, för dom är inte klar med djurbarracken på skolan än. Min råtta ska heta Gudrun eller Ichigo. Det lutar åt det första xD 

Kväll

Den här kvällen började bra, men nu efter fikat kan man väl säga att den inte är på topp. Jag HATAR när jag inte vågar prata!!! Men det är så konstigt. Det är oftast bara i just sociala situationer som jag önskar att jag aldrig skulle ha fått social fobi. Asså nu är jag ju ändå glad att jag har gått igenom det. Jaja...

Det känns som att jag inte kommer ha så mkt lov som jag vill ha v.44 ;D På måndagen ska jag till tandläkaren , onsdag till Lycksele och träffa psykologen och på torsdag ska jag på handledarkurs för övningskörning. Jag kommer inte få sova lika länge som jag egentligen vill. Haha!

Dålig kväll

Det har gått bara bra på skolan idag men nu på kvällen är det ganska dåligt. Jag känner mig bara ivägen för att jag inte vågar prata. Det känns som att jag bara följer efter dom andra.
Jag gillar dagarna på skolan mkt bättre. Där vågar jag ju prata. Och mkt. Lärarna brukar måsta säga till oss ;D Haha!

Men nu ska jag se dokumentären om Berny Pålsson.
Hejdå!

Humm

Jag känner mig inte alls pepp på skolan idag. Det hade varit mkt härligare att få vara hemma och sooova ;D Och vi har matte idag. Jag gillar inte alls våran mattelärare!! Hon är grymt konstig.

Nu ska jag fortsätta göra mig klar. Hejdå!

Tillbaka (med bullar)

Nu är jag på elevhemmet igen. Den här helgen har varit jättekul. Jag har haft nåt att göra hela tiden.

Men nu ska jag fika, plugga & gå och lägga mig.
Godnatt!

Jihoo

Idag är det äntligen fredag xD !!!!!!!! NU får jag snart åka hem och jag är jätteglad idag :D Haha!!

Först har vi engelska sen försäljning&service och sista lektioen är svenska. Det är ganska dryga lektioner men jag tror nästan att dagen går snabbt ;)

Nu ska jag fortsätta göra mig klar. Hejdå!!
PS. nästa gång jag skriver är jag kanske hemma xD

Roligaste dagen på länge :D

Idag har det varit en jättebra dag!! :D
Nu den här veckan har vi ju fått 2 nya ämnen, det ena är sällskapsdjur. Vi hade det idag och det är skitkul!! :) Vi fick välja ett djur som vi ska skriva lite om, så jag valde en råtta :) Hon är ett halvår nu. Hon hade inget namn så jag fick döpa hon :) Från och med idag heter hon Berit. Haha! Hon är jättesöt. Hon hann t.o.m. pissa på mig :) Haha!!

Och jag och Hanna har bestämt att vi ska skaffa 2 råttor som vi kan ha här på skolan eftersom jag bor på elevhemmet just brevid. Så kanske nästa vecka ska vi fara på någon djuraffär och kolla vad buren och allt sånt kostar. Det ska bli jättekul xD

Kväll

Den här kvällen har varit ganska dålig :( Jag har inte vågar prata så mkt och det känns som att jag bara följer efter  dom andra.
Jag förstår inte varför det ska vara så svårt få in i skallen att jag inte är jobbig. Men jag tror inte på alla som säger att jag inte är det. Det känns som att dom ljuger för att vara snäll. Men innerst inne vet jag att jag har fel, och en vacker dag ska jag förstå det. Det har jag bestämt. Jag ska bli helt frisk!!
Men nu ska jag fika lite. Det blir en tidig kväll ikväll. Jag är jättetrött :P

Godnatt!!

Djurkunskapsprov

Idag är jag på skolan igen. Men det känns tungt :(
Jag har nyss gjort djurkunskapsprovet och det gick skit!! Jag tror jag kommer få göra omprov.
Nu ska jag väl hitta på nåt annat...

RSS 2.0