Tjohooo

Idag har det varit en mkt slapp dag. Men det hade inte gjort något om man fick sova lite längre på morgonarna, fast jag ska inte klaga som bor 2 min från skolan xD Men det gör jag ändå!

Nu ska jag bara slappa och kanske spela TheSims :)

Inte nu igen ''/

Det känns som allt bara blir fel, och jag vet att jag inte kan göra något åt det. Jag skulle bara vilja hjälpa alla. Jag bryr mig inte om hur jag själv mår, bara alla andra mår bra så är jag nöjd.

Vi hade ekologiprov idag. Det gick väl sådär. Jag hoppas jag får G iaf.

Nu har det blivit mkt i skolan igen. Iaf den här veckan. Imorrn är det svenskaredovisning och traktorprov. Men nu är jag så stressad så jag kan inte koncentrera mig på nånting.

Just nu känns det som att jag inte bryr mig om nånting längre. Men jag har bestämt att jag INTE ska falla tillbaka. Jag ska inte börja skära mig eller nåt sånt igen. Det lugnar bara för stunden, men efteråt får man bara mer och mer ångest. Så är det iaf för mig. Men det fattade jag inte när jag var mitt inne i skiten.

Niagarafall xD

Igårkväll gjorde det jätteont i örat där jag har töjt, så till slut tog jag ut örhänget och det bara forsade var! :O Det var jätteäckligt. Så nu har jag kommit fram till att mitt öra är spräckt. Jag har en avklippt tops där nu xD
Antingen har jag töjt för snabbt eller så har jag råkat stöta till det. Jag gissar på det sistnämnda.

Inte igen

Sitter här hos Linda. Jag mår inte alls bra. Men jag kan inte förklara hur jag mår.
Och jag får bara dåligt samvete när jag mår såhär. Helst av allt skulle jag bara vilja vara med Erik men nu går ju inte det.

Fredag igen

När jag märkte att jag skulle bli ensam på elevhemmet igårkväll bestämde jag mig för att åka hem till Erik. Jag somnade när jag skulle plugga ekologi men det var bara skönt :)
När jag vaknade igen var det dags för film. Vi såg The Grudge. Den var inte alls lika läskig som alla säger. The Ring är mkt bättre tycker jag.

I helgen ska jag vara hemma hos Systeryster Linda. Det var länge sen jag var med familjen och bara pratade. Jag ahr ju inte varit hemma så mkt och änfast jag och Linda bor i samma stad ses vi allt för sällan. Men i helgen blir det bara till att umgås :)

Duktig Ida

Idag har det varit en bra dag än så länge iaf :) dagen började bra med en sovmorgon, men det var bara det att jag, Nettan och Hanna hade flyttat ut sängarna i korridoren så vi vaknade ju när lina klev upp, men det gjorde ingenting xD
Igårkväll hade vi typ en filmkväll och när vi skulle gå och lägga oss pratade vi hur länge som helst om väldigt roliga saker xD HAHA!!
Och vi hade bara 1 lektion idag och det var matte. Det gick ganska bra förutom att jag mådde hur illa som helst, men det gick över till slut. Sen 13.10 gick jag och Nettan till specialpedagogen och pluggade i 2 timmar & 20 min!!!! Vi var duktiga vi :]

16 mars

Idag har jag och Erik varit tillsammans i prick 3 månader :) HIHI!! <3

Jag hatar att jag ska må dåligt för minsta lilla sak. Skitsaker som jag egentligen inte behöver må dåligt över.

Jag saknar den tiden när man var liten och inte bekymrade sig för nåt, förutom getingar och andra insekter :) Man var jämt glad. Livet lekte när man såg på Snövit och åt popcorn med currysmak :) Och varje gång man fick spela roliga barnspel med sin familj. Varje gång man fick köra skoter med sin pappa bakom sig så man kände sig stor.

Ibland önskar jag att jag var liten igen

Fredag

Nu sitter jag och väntar på att Basmaskinen ska börja. Det är dagens sista lektion. Sen ska jag, Lina, och Hanna in till stan och gå och käka och gå på bokhandeln :)

Igårkväll var det en superbra kväll :D Jag var duktig och satt och pluggade åsså gick jag och sov vid kl 21.00 xD Det var härligt att gå och lägga sig tidigt för en gångs skull. + att jag inte vaknade en endaste gång på natten :)

Men nu ska jag spela tetris xD

Möte & diabeteskoll

Dagen började bra med engelska, men sen var det matte och det gick väldigt mkt mindre bra. Jag kommer verkligen inte överens med läraren! Och inte blir det ju bättre av att jag har så kort stubin ''/ Jag vet att dom andra i klassen bara blir irriterade men jag kan inte kontrollera mig.
Idag när jag var som argast kände jag hur det började bubbla, asså jag blev rastlös mm. Det är svårt att förklara. Då kunde jag inte längre hålla tårarna tillbaka. Men jag visade det inte.

Jag har ju haft möte med rektorn, specialpedagogen och föräldrarna idag. Det gick bara bra även om det togs några beslut som jag är mindre nöjd över, men jag antar att det behövs.

Sen var jag på diabeteskoll och det gick finemang :] Mitt hba1c har sänkts från 8,7 till 8,3 så det går åt rätt håll :)

Nettan är bäääst xDNu sitter jag här med världens bästa Nettan och skrattar. Hon är rolig hon xD

Tack för att du gör elevhemmet roligt och händelserikt med din knäppa humor. Änfast vi bara sitter vid datorn och spelar tetris xD  <33

SportlovLovet är lugnt, men det hade inte skadat om det var lite finare väder ''/ Jag har varit här hemma med Erik <3 heela veckan :) Det har varit myspys :)
Det enda minus har varit mina humörsvängningar. Jag hatar att jag ska bli arg så himla lätt. Jag har egentligen inget spec att bli arg över heller.

Men nu ska annat göras ;D
BajBaj Lingonhaj

RSS 2.0