Sorry...

för dålig uppdatering på sistone men jag har haft fullt upp för en gångs skull :)

Förra veckan började jag ju sommarjobba och det gick mkt bättre än jag trodde det skulle gå :) Tjejerna som jag jobbar med är jättelätt att prata med så det har inte varit något problem. Och det har gått jättebra att hjälpa alla barn :) Jag har var ju lekledare för dom yngsta barnen på fotbollsskolan. Men nu när fotbollsskolan är slut så far vi omkring i byn och städar och målar olika grejer och det har inte gått lika bra.

I måndags skulle vi städa i klubbhuset och i sporthallen och det gick bra. Men igår skulle vi plocka ihop massa skräp som låg på backen och sen när det var dags för lunch ringde jag till mamma och frågade om hon kunde komma med ett par torra skor. När hon hade kommit gick det inte att stanna kvar där. Mamma fick prata med handledaren och berätta vad jag har för problem och säga att jag inte kunde stanna. Och jag är hemma idag också så vi får väl se hur det blir imorgon.

Men nu är det snart dax för lunch.


SOMMARLOV

Nu är det sommarlov :) Det känns konstigt att jag kanske inte behöver sätta foten i den där skolan nå mer. Men härligt. Nu blir det bara jobb nästa vecka och veckan efter sen är jag helledig xD
Jag fick en ros idag och jag blev jätteglad :)

Det är egentligen lite konstigt tycker jag... Om nån som jag inte brukar vara med säger hej eller något så blir jag jätteglad. Och då menar jag verkligen jätteglad!!! Det är en grej som dom som inte har social fobi tänker på tror jag. Fast jag vet ju inte. Jag minns inte ens hur det är att inte ha social fobi.

Och till hösten blir det flytt :) Ska jag vara ärlig så längtar jag tills dess. Det ska bli skönt att börja om på nytt där ingen vet vem jag är. Där är det ingen som vet att jag att jag har social fobi. Dom vet inte om jag pratar mkt eller är blyg. Jag tror det kommer bli lättare att skaffa nya kompisar där än om jag går kvar här.
Men nu är det middag snart.......

Tack för rosen :) Jag blev jätteglad

Ganska rolig dag :)

Idag har ju alla 9:orna haft typ en utedag med olika stationer och sen imorrn på avslutningen ska vi få reda på vem som vann :) Det var bara 2 av 9 (?) stationer som jag inte vågade göra så nu är jag jättestolt :)
Åsså ringde optikern och sa att jag fick hämta glasögonen. Det är jätteovanligt att ha på sej dom :) Det känns som att hela marken snurrar runt :) Så nu får vi se om jag får mindre ont i huvudet och ögonen. Spännande :)

Men nu ska jag snart gå och lägga mej. Imorrn är det skolavslutning och sen SOMMARLOV!!!!

Godnatt xD


Regn, regn och åter regn... Blää

Idag var det brännbollsturnering på skolan och då är det ju klart att det regnar hela dagen. Vi spelade till lunch sen blev det inställt så då åkte jag hem :) Jag blev jätteblöt så då fick jag låna lite kläder av L.

Men nu ska jag krypa ner i soffan under täcket med en kopp varm oboy och se på film :)

Glad

Det här har varit en bra dag :) Och förra veckan var ovanligt bra :) Jag har varit med C och M mkt mer den senaste tiden. Roligtroligt xD
Jag har vågat göra mkt mer dom senaste veckorna också.
T.ex igår så ringde jag till hon som håller i mitt sommarjobb. Jag trodde jag skulle få en hjärtattack. Det var SVINLÄSKIGT!! Men det gick bra :) Så nästa vecka börjar jobbet och jag längtar INTE. Jag ska vara lekledare för dom yngsta barnen i fotbollsskolan. Tänk om alla barn tycker jag är jättetråkigt. Och tänk om jag inte kommer våga göra något och bara stå där som en knäppskalle. Men jag ska försöka tänka positivt :)

Om jag fick välja mellan social fobi och spindelfobi skulle jag välja spendelfobi.
För 1 år sedan hade jag båda fobierna men social fobi är mkt mkt värre tycker jag! Jag önskar att det hade gått lika snabbt att få bort den som det gjorde med spindelfobin.

RSS 2.0