Snyft

Det blir ingen fest för mig ikväll :( Eftersom Hanna inte ville fara vill inte jag heller. För då är det bara folk som Erik känner, så det känns inte så kul. Är rädd att jag inte vågar prata så mycket då ''/
Men jag får hoppas att det blir bra ändå. Vi ska ju kanske gå på bio :)

Mattenationella

Första timmen i skolan hade vi nationellt prov i matte. Det gick väl som det gick. Inte så jättebra alltså ''/ Men jag får hoppas på det bästa :)

Nu ska jag försöka övertala Hanna om att hon ska följa med på festen ;D Då fär vi se hur det går xD

Sista skoldagen och storstädning

Nu är det äntligen sista riktiga skoldagen :) Men det dåliga med den här dagen är att jag slutar 16.20 ''/ Efter det ska jag in till stan och ta bussen hem till Älsklingen. Vi får se om vi hittar nån fest vi kan fara på :S Verkar tveksamt. Annars få det väl  bara bli en lugn hemmakväll som jag inte är speciellt sugen på.

Igår var jag jätteduktig :] Jag storstädade hela mitt rum: dammsugade, drog fram alla möbler och dammsufade bakom dom åsså tog jag bort allt från alla hyllor och torkade där :) Sen när jag var klar med städningen var det dax för tvättning av kläder och plugg.
Det känns skönt att jag har gjort bort alla rester som jag har i skolan nu :) Då har jag ingenting kvar att göra i 2an.

Men nu ska jag ta och renbädda min säng så den är fräsch när jag kommer tillbaka efter helgen ;D

Ozzie är bortaIdag tog pappa Ozzie till veterinären för att avliva henne. Jag önskar verkligen att vi skulle kunna ha henne kvar.

Jag kommer sakna hennes lilla huvud mot min kind när jag ska sova.
Jag kommer sakna henne när hon kommer och tröstar mig när jag är ledsen.

Ozzie var bara min katt. Det var bara mig hon var pålitlig mot. Hon kunde klösa nästan alla men mig lät hon oftast bli :) Det var mest mig hon kelade med och låg i mitt knä.

Jag kommer aldrig glömma dig Ozzie! Jag kommer alltid sakna dig! Men jag är säker på att du har det bra nu.

Jeanette


<3 Nettan är väldigt bra! :]

Måndag

Det har varit en rolig helg :) I fredags följde ju jag och Erik med Nettan hem. Jag blev jättekär i alla söta valpar! Särskilt en. Hon ska heta Suzuki :)

Och idag har vi ett Ekologiprov ''/ Det känns inte som att det kommer gå bra. Men jag får försöka tänka positivt :S
+ att jag ska på BUP idag igen ''/ Känner mig inte så värst pepp på det :S

Massa provDirekt imorse hade vi ett hundprov och sen efter det började det första nationella provet i engelska. Det känns som att det gick ganska bra tror jag :) När det prover var avklarat fick vi bara 15 minuters rast sen var det dax för nästa engelskanationella. Det var lite svårare.
Det känns väldigt skönt att vi har gjort bort massa prov nu. Nästa vecka är det mattenationella (kommer gå skit), ekologiprov åsså ska jag försöka göra klart massa rester som jag har.

Mentorstid och kinderägg

Idag när vi hade mentorstid fick jag världens utbrott!! Jag blev så grymt arg så till slut kunde jag inte hålla ilskan inne längre. Kan folk inte bara förstå att när vi har såhär mkt prov och inlämningar så har man ju ingen fritid, man kan inte ens sova p.g.a. alla prov och sånt. Hur ska man då kunna koncentrera sig på lektionerna?

Men nu till den bra delen av den här dagen: kinderägg. Jag och Nettan gick till hippo (stallet brevid skolan) och köpte lite godis som vi ska ha imorrn, när vi har engelskanationella. Jag passa på att köpa ett kinderägg på samma gång :) Jag har börjat samla på kinderäggssaker xD Nu fick jag en liten bil :) Det var grejer det xD

Och en annan rolig sak : VI SKA KÖPA EN VALP!! Och inte vilken valp som helst! En av Nettans valpar :) Vi får hämta valpen nästa helg :) Det ska bli skojsigt :)

BUP

Igår var jag på BUP här i Umeå för första gången. Första intrycket var väl sådär, men när jag träffade psykologen och behandlingsassistenten kände jag att jag kommer trivas. Dom var lätta att prata med så jag pladdrade på :)

Det känns härligt att jag äntligen vågar prata :) Och det är ovanligt att vara hos en psykolog när man inte pratar om social fobin. Det finns inget att säga om det längre, förutom att åka lokalbussar själv. Nu är det mina humörsvängningar som är problemet, och det problemet ska bort! Jag vill inte bli arg för ingenting.

Men nu ska jag plugga till sällskapsdjursprovet.

BajBaj Lingonhaj

RSS 2.0