Hemma igen

Då var man hemma. När vi gick på stan idag fick jag SVINONT i ryggen!!!!! Och jag har fortfarande ont :(

Jag har köpt en mus till den bärbara datorn. Köpte den på Jula och den ser ut som en bil xD Jag tog den röda.

Umeå

Är i Umeå nu. Jag, mamma och pappa komme hit förra fredagen sen for dom hem i lördags och jag syannade kvar xD Vi ska fara hem imorrn. Då ska jag och med L, O och A. Dom ska stanna i nästan 1 vecka då.

Jag har köpt mina sista skor för i år! Nu får jag INTE köpa fler!!! Nu har jag fan svinmånga. Åsså har jag köpt fler mangaböcker :) Nu håller jag på läsa DN Angel och Tokyo Mew Mew. Den första Tokyo Mew Mew-boken lånade jag på bibblan här i Umeå sen ska L ta och lämna tillbaka den nästa vecka när dom far hem.

Och på måndag börjar skolan. Jag längtar INTE!!!!!!!

Blää

Nu har jag varit lat igen :P Måste fan skärpa mej! xD
Fast nästa vecka är det inte så säkert att jag skriver för då ska jag till Umeå och va där hela veckan xD

Idag ska V komma :) Fast jag vet inte riktigt vad vi ska göra men det löser sej väl :)

Tråkigt

Har tråkigt så jag sitter och söker på japanska ord xD Än så länge kan jag bara räkna till 3 :)

Lite trött

Förut ikväll var det nån granne som hade på ganska hög musik xD Och det var inte ens bra musik!! Jag och mamma blev lite nyfikna så vi tog bilen och körde och kollade om vi kunde se nån men det gjorde vi tyvärr inte :( Men asså klockan var ju typ nån gång i 12!!

It´s hot in here

Nu har jag nästan nyss duschat. Jag och mamma har varit ute och gått och katterna följde efter oss xD Änfast vi gick ganska snabbt. Fast det gjorde dom igår också men då var det så varmt så dom gatt lägga sig i skuggan ibland.

Har borstat Queen ikväll också. Hon hade en tova som jag tror att jag fick ut. Jag är inte säker för hon ville tillbaka till buren efter ett tag. Hon är söt.

Annars har jag inte gjort så mkt idag. Sett på Möte med en ande.
Det är svindåligt att Beyond the break har slutat!! Dom kunde väl ha gjort fler avsnitt!

Hetta och myggbett

Det är SVINVARMT!!! Synd att det bara skulle vara i 3 dagar. Så imorrn är sista varma dagen.

Och jag har börjat jobba här hemma. Jag kastar in ved, hänger tvätt, tvättar bilar, klipper gräsmattan mm. Jag håller på att spara pengar till en kamera. En såndär digital systemkamera eller vad det nu heter xD Jag har kollat på elgigantens hemsida. Jag såg en kamera (som var en utav dom billigaste) som hade 10 megapixlar. Dom andra som kostade ungefär lika mkt hade typ 6 eller 8 megapixlar.

Men nu ska jag väl gå och sola :)

Inte så hänt så mkt

Var ett tag sen jag skrev här. Men det har inte hänt så mkt. Förutom att jag har blivit förkyld :( Och nu är mitt rum helt klart. Det är svinmysigt!! xD

RSS 2.0