Sista maj

Nu är jag tillbaka på elevhemmet. Jag känner mig inte alls sugen på praktiken den här veckan. Jag är ju i djurhuset nu och det är inte alls så roligt som jag trodde det skulle vara ''/ Man måste bara jobba, jobba, jobba. Hon är ganska sträng.

Men helgen har varit riktigt mysig :) Och fredagen var riktigt lyckad :D Jag hade jättekul!! + att jag såg Foki på stan

29 maj

Idag är jag hemma från skolan. Kände att jag var så trött så jag behövde verkligen sova ut :]
Ikväll blir det röj på yran med Hanna, Malin och hennes kompisar :) Ska bli kul, men för en gångs skull känner jag mig inte så jättepepp xO Är ganska förvånad. Men det är nog för att det blev bestämt ganska plötsligt ;P

Sen i helgen blir jag och Erik ensam hemma hos han :) Imorrn ska vi fara på stan och käka lunch och fika :) Det kommer bli en myspyshelg :)

Men nu ska jag hoppa in i duschen så jag blir fräsch till ikväll ;)

Tillbaka på elevhemmet

Första dagen jobbiga dagen på den här veckan är snart avklarad nu. Idag behövde jag bara bygga en grind så jag hade ganska tur ;P Det är mycket lättare än att bygga ett terrarium!

Nettan är på stan så jag är själv nu. Det är väldigt tyst utan henne har jag kommit fram till xD Haha

Sommar och sol



Dagen började verkligen inte bra. Men den slutade desto bättre :) Änfast den inte är slut än xD Haha!
Pappa har satt upp studsmattan idag också så det har blivit lite hoppande, men sen började regnet ösa ner :(

Längtar tills sommaren är här. När allt är helt grönt och solen lyser :) Det ska bli härligt. Igår var ju solen framme en stund så jag passade på att sola då så jag har allt fått liiite färg iaf :)

Hemma igen :)

Igår vid 18.00 kom jag och Erik till vilhelmina. Det kändes skönt att för en gångs skull vara hemma tidigare än 21.
Träffade Mathilda på bussen också :) Det var länge sen vi träffades så det var jättekul. Vi hade massa olika saker att prata om :)

Men nu ska jag roa mig med att läsa massa bloggar ;D Bajbaj!

Ett tag sedan...

Nu har det blivit ett tag sen jag skrev här, men jag har inte direkt haft tillgång till en dator + att jag inte har haft tid.

I fredags blev det inflyttningsfest hos Malin. Det var ganska kul :) Jag och Malin hittade på en och annan tokighet ;D Och jag såg 2 vilda igelkottar för första gången i mitt liv xD Vet ni hur lycklig jag är? :D Hahah!

Skriver mer typ imorrn.

BajBaj LingonHaj

Hallå där!


Inatt ska jag få Nettanbesök :) Nu när inte Erik ska sova över så är det Nettans tur xD
Idag var sista dagen på hunddagiset ( vi har ju praktik), så imorrn blir det dags för nästa station ; Bygg. Då får vi se om det är lika kul som hunddagiset. Jag tvivlar ;P.

Nu ska jag snart gå och sova. Har bestämt mig för att det ska bli en tidig kväll för en gångs skull.

Bilder på Suzuki

Här kommer bilderna på Suki.  Visst är hon söt? :]


Hejsan

Det blev inga Suki-bilder igår. Jag får lägga in dom idag istället :) Men vid ett senare tillfälle. Sitter på mammas användare och det går inte att få tag på mina bilder på nåt konstigt vis ''/

Idag skiner solen inte lika mycket. Det blåser och är ganska mulet när den inte tittar fram. Men Suki är glad ändå. Haha xD Hon och kaninen tror jag kommer bli riktigt bra kompisar :) Queen verkar gilla när Suki jagar hon ;D

Dagens låt

The Hellacopters - Put Out The Fire




Hemma igen :)

Igår vid 21 kom jag hem till Vilhelmina igen. Det känns ganska skönt att vara hemma :) Och det är roligt att träffa familjen och Suki xD Jag ska lägga in bilder på hon senare. Hon är jättebusig och älskar att vara ute och spinga efter grenar :)

Och nu har jag nyss städat råttburen. Det var välbehövligt ;D Så nu är det rent och fint där igen.

Nu funderar jag på att gå ut och sätta mig i solen ;)

Suck + BUP

Sitter här ensam på elevhemmet. Dom andra är ute och spelar brännboll men jag vågar inte vara med, jag är rädd att dom ska tycka jag är dålig eller konstig. + att jag inte tycker det är så kul.
Så då sitter jag här och har tråkigt ''/ Det får väl duga.

Var på BUP idag. Gick väl bra. Jag ska inte fara dit nåt mer. Det känns både bra och dåligt. Jag är rädd att allt bara ska skita sig igen.
Jag fattar inte hur jag ska kunna jobba med mina humörsvängningar, och det lilla av social fobin jag har kvar, alldeles själv??
Just nu är jag bara rädd och mår inte så bra. Önskar bara att allt var bra.
Men vem gör inte det?

Dagens låt

Volbeat - Healing Subconsciously




Kväll igen

Idag har varit en riktigt härlig dag. Solen har lyst så man har kunnat sitta ute och sola :) Annars har det inte hänt så mycket. Ingest som är värt att skriva om ;D

Nu ska jag sova. Och imorrn ska vi hämta valpen :D :D

God Natt

Dagens låt

Dagens låt : T.I. feat Justin Timberlake - Dead And Gone


Hemma

Nu har jag kommit hem till Vilhelmina för ungefär 1 timma sedan :) Känns ganska skönt. Roligt att få träffa familjen igen, och djuren såklart ;) Men det känns tomt utan Ozzie. Saknar hon.

Synd bara att det är på söndag vi ska hämta valpen xD Jag hinner ju knappt träffa henne. Men Nettan gör mig ju iallafall sällskap till Umeå :)

RSS 2.0