Huuumm

Är hemma idag ''/
Mår inte alls bra nu för tiden. I lördags kände jag att jag inte orkade mer, jag ville bara bort. Men världens bästa Erik <3 hjälpte mig.
Jag pratade med mamma också och berättade hur jag mådde så hon ska ringa till psykologen och höra hur vi ska göra. Hoppas på att få träffa han innan sportlovet.
Jag är jätterädd att jag ska bli deprimerad igen. Jag är inte så säker på att jag orkar ta mig ur skiten en gång till.

Medicinjävel

Jag tror medicinen börjar fungera lite sämre nu ''/ Den senaste veckan har jag kännt mig ganska mkt deppig. Som tur är har jag varit med Erik <3 väldigt mkt. Han gör mig glad :]

Jag är bara så rädd att social fobin ska bli värre! Jag har ju kommit så långt nu. Om den kommer tillbaka orkar jag aldrig ta mig ur det igen. Det vet jag. Och om den kommer tillbaka är jag helt säker på att jag inte orkar gå kvar i skolan, men jag vill ju verkligen gå kvar! Jag trivs superbra. Och jag har världens bästa kompisar <3 som jag inte vet vad jag skulle göra utan.

<3 <3

Hurtbullar

Idag började vi ju med det teoretiska på gympan. Vi ska typ skriva en dagbok om vad vi äter och hur mkt vi rör på oss xD Så idag har vi faktiskt varit duktiga och varit ute och gått lite :] Vi gick till stallet där vi kollade på massa hästar och jag blev kär! Nu kommer jag ju känna mig tvungen att gå ut och gå varje dag, annars blir det pinsamt xD

Tjohooo

Idag har jag faktiskt kännt mig duktigt :] Jag klarade av att plugga djurkunskapen när jag hade kommit hem från skolan, ÄNFAST Nettan var i mitt rum :P
Och 17.00 var vi och handlade nyttigheter; melon, äpplen & choklad xD Så ikväll är det plugg och fläsk som gäller :]

Imorrn kommer Erik <3 så nu är jag på bra humör :]

Hmmm

Dataprovet blev inte alls flyttat. Alla ljög xD Men det känns som att det inte spelar någon roll. Det är bara skönt att inte behöva ha liiika mkt nästa vecka.

Men nu har jag en känning så jag ska gå och käka.

BajBaj LingonHaj

Traktor :D

Första lektionen idag var traktorkörning. Det var skitkul xD Haha! Först fick vi typ bara köra omkring i cirklar men SEN... xD Sen fick vi testa att backa och köra en bana. Efter det For vi ut och körde en runda nånstans xD Inte så intressant egentligen xD

Både dataprovet och hundprovet har blivit flyttat till nästa vecka. Det betyder att vi har 4 prov och en inlämning!! Det är ALLDELES FÖR MKT!!!!!!!! Nu kommer jag ju garanterat inte sova bättre ''/

HIHI

Jag har faktiskt varit duktig och tvättat idag :] Det ni!

Och imorrn MÅSTE jag fara på skolan. Annars missar jag grymt mkt. Särskilt eftersom vi har 2 prov då.

Men nu ska jag plugga.

En till hemmadag

Är hemma idag också. Och nu mår jag skit för det!!

Jag är svinrädd att helvetet ska börja igen. Jag vill verkligen inte vara borta från skolan hela tiden. Jag får bara ännu mer ångest när jag missar massa saker. Och jag missar tiden med massa braiga kompisar <3.
Men nu har mamma iaf ringt till kuratorn. Jag hoppas verkligen att den här skolan tar tag i saker bättre än den förra gjorde ''/

Men nu ska jag antingen sova eller plugga.

Hemmadag

Imorse när klockan ringde kände jag att jag aldrig skulle orka gå till skolan, så jag ringde till mamma och sa att jag inte mådde bra ''/ Då sjukanmälde hon mig.
Jag sovde till halv 12 så då blev det lunch och lite plugg. Sen gick jag och la mig vid 13.00 igen och sovde till 15.20 när nettan kom och väckte mig :)
Så nu är jag verkligen utvilad :) Undra bara hur den här natten kommer bli ''/ Om jag sover dåligt igen kommer jag ju inte orka fara på skolan imorrn heller.

Jag får så dåligt samvete när jag inte är på skolan. Jag missar ju så mkt ''/ Eller inte idag, för då var det temadag :) Men jag vill verkligen inte komma efter!! Det är det värsta jag vet.

Men nu ska jag sova. Godnatt!

ARG!!! Alldeles för mkt

Det har inte ens gått en vecka av skolan efter lovet, och vi har redan fullt upp i skolan! Den här veckan har vi två prov; Data och Hund. Nästa vecka har vi Engelskaprov, Växt&Djurlivsinlämning och omprov i Djurkunskap.
Och jag har inte gjort klart mitt arbete i Arbetsmiljö än. Det är ganska försenat nu ''/

Det var nog jobbigt innan lovet men nu också!? Varför ska det vara så mycket på en gång?? Jag känner redan att jag har svårt att sova, koncentrationssvårigheter och jag har ont i magen och huvudet. Inatt hade jag tydligen legat och bitit ihop käkarna, för jag hade jätteont på förmiddagen.

Men nu ska jag väl FÖRSÖKA plugga.

Buss

Snart ska jag ta bussen in till stan och det känns verkligen inte bra!! Jag är jätterädd att bussen inte ska stanna eftersom det har blivit lite mörkt nu. USCH USCH!!!
Sen ska resten av helgen tillbringas med Erik <3 :] Imorrn ska vi gå och se på Twilight. xD

Men nu ska jag fortsätta göra det jag är bäst på; oroa mig ;D

BajBaj LingonHaj

Elevhemmet

Nu har jag kommit till elevhemmet igen. Eller det var för typ 1 timma sen. Det är tyst och ensamt här ''/

Jag känner mig inte så peppad för skolan. Inte för nåt annat heller för den delen. Eller jo; ÄTA xD Haha!

Jag försöker komma på några fler saker jag måste träna på för att social fobin ska försvinna helt, men det går inte så bra. Och då blir jag bara irriterad :) Fast det är ju bra att jag inte kommer på nåt :) Det betyder ju att det är väldigt lite jag tycker är läskigt nu.

Nu blev jag på bra humör igen :)

BajBaj LingonHaj!

Umeå igen

Vi kom till Umeå vid 13.00 ungefär. Det känns ovanligt att komma fram tidigt på dagen :)
Jag längtar verkligen inte till imorrn. Har inte alls lust att fara på sjukan ''/ Hoppas det går snabbt.

Men nu ska jag fortsätta vara social med dom andra ;)

BajBaj Köttpaj

Tjoflöjt!

Nu ska jag försöka komma på nåt att skriva :)

Jag var i Umeå över nyår. Hos Erik <3. Eller på själva nyår var vi hos hans kompis för då var det partajj där :) Det blev ganska mkt folk men det gick bra ändå. Känner mig ganska nöjd nu :)

Och imorrn ska jag tillbaka till Umeå igen för då ska jag fara på diabeteskoll. Sen blir det shopping xD

BajBaj Köttpaj

RSS 2.0