2 prov avklarade

Idag gjorde jag både vägmärkesprovet och matteprovet. På matten var det ett parprov så det var ganska bra :) Nu är det bara engelskan kvar tills imorgon. Det kommer garanterat inte gå bra. Jag har inte ens läst ut boken som skulle vara klar till imorrn ''/ Vi ska skriva en recension åsså ska vi redovisa det och bla bla bla...
Och idag fick jag reda på att det är traktoruppkörning imorgonbitti! Men jag tror nog att det går bra. Hoppas jag iaf xD

INTE IGEN

Nu sitter jag här i mitt rum igen. Ingen skola idag. Mår alldeles för illa ''/
Men jag är rädd att jag bara hittar på det. Jag kanske så gärna VILL vara hemma så jag tror på mina egna lögner. Varför ska allt vara så svårt? Fast det är ju jag som gör det svårt.
Om jag bara var på skolan varje dag och var duktigt och pluggade så skulle det inte vara såhär. Om jag bara kunde ignorera hur jag mår skulle kanske mina betyg se bättre ut.
Men är det meningen att man ska skita i hur man mår bara för att man ska klara skolan??

Usch

Att vakna med lågt blodsocker och förkylning är ingen höjdare ''/ Min hals känna ganska död.

Idag har vi bara hund och data :) Vi skulle egentligen ha svenska men det har blivit inställt så vi slutar vid 12 :D Då ska vi in till stan och fara på bibblan. Jag och Hanna ska kolla efter ryskaböcker xD Haha!

Men nu är det dax att göra sig klar.
BajBaj Lingonhaj!

Skola

Nu ska jag verkligen skärpa mig. Jag SKA vara på skolan alla dagar och alla lektioner. Förra veckan fick jag reda på att jag har 21% frånvaro. Det är inte bra.
Det blir som en ond cirkel. När jag var som mest stressad började jag ju vara hemma oftare, men då blir jag ju bara mer stressad när jag missar massa. Och då är jag hemma ännu oftare.
Men nu ska jag verkligen anstränga mig!!!

hehe

Jag har kommit fram till att melodifestivalen suger isterband!!!

Fredag den 13

Men det har nog varit min turdag eller nåt istället :) Men eftersom den här dagen har varit så bra skulle det inte förvåna mig om jag dör på vägen hem xD

Jag har nyss blivit ensam här på elevhemmer :( Det är ingen höjdare. Alldeles tyst och ensamt ''/

Så nu ska jag kanske ta och göra lite korsord :D

Länge sedan

Nu var det länge sedan jag bloggade ''/ Inte bra.

Men det har iaf blivit lite lugnare i skolan. Nu tror jag att jag bara har 1 prov åsså är det nån recension man ska skriva till engelskan. Idag fick jag kolla hur mkt frånvaro jag har och det är inte lite kan jag säga. 21% hade jag ''/ När det är 25% får man inget studiebidrag så nu ska jag verkligen skärpa mig!!

Förra veckan var jag till psykologen i Lycksele. Det var roligt att träffa han igen och han tyckte att jag hade gjort jättestora framsteg xD Men eftersom jag har så mkt humörsvängningar ska han skicka en remiss till BUP här i Umeå så att jag får träffa någon oftare.

RSS 2.0