Queenelin

Imorse när jag gick ner till Queen så håll hon på att flytta allt hö. Det var som att hon byggde ett litet bo i det hörn hon brukar sova i :) Hon var jättesöt.
Sen ikväll ska jag kanske gå ut och gå med hon, det har ju varit ganska varmt idag. Hoppas det är samma väder imorrn.
Längtar tills man kan låta Queen vara i sin utebur. Det är ju fortfarande kallt ute på nätterna så det lär nog dröja ett tag, men förhoppningsvis inte så länge.

Sen ska jag lägga upp en bild som jag tog veckan som har varit, på morgonen. När jag vaknade så hade det kommit ca 1 decimeter snö under natten. Snacka om att man blev besviken!! I mitten på maj ska det ju inte snöa. Men som tur är så är all snö borta nu :)

Arg

Dagen har varit bra bortsett från sista timmen som var gympa. Vi skulle bowla = ångest. Och inte blir ju situationen bättre av att man måste bowla med en viss klasskompis som beter sej som om han vore 4!! Som tur var så bowlade jag med 2 snälla människor också.
Men iallafall så när vi var i bowlinghallen så fick jag lite panik när det var min tur men M & V peppade mej att försöka. Tack vare paniken så tog det ju ett tag innan nån kunde slå. Och då börjar J säga att jag skulle låta dom som ville bowla bowla:

J: Du kan ju låta dom som vill bowla göra det!
Jag: Jag vill ju bowla!!
J: Men gör det då
Jag: MEN DET ÄR JU INTE SÅ JÄVLA LÄTT. JAG VÅGAR JU INTE!!!!!!!

Och så höll det på resten av lektionen.
Sen började han säga att jag ska ju egentligen inte våga prata med han för jag har ju social fobi. blablabla........

Det här blev ett lite drygt inlägg som jag misstänker att ingen kommer förstå. hehe! Men jag publicerar det ändå.

Roligt, roligtJag har haft ganska mkt att göra den senaste tiden. Det har varit massa prov och ångest, men nu är det över. Förhoppningsvis.

Den här dagen har varit ovanligt rolig :) änfast vi knappt har haft några raster.
När vi hade SO så kunde jag KONCENTRERA mig, och nu är jag så grymt glad. Jag har nästan inte haft någon ångest alls idag. Det är jättehärligt :) Det känns som att jag har vågat göra mkt mer idag änfast jag inte kan komma på vad :/ Eller det var jättemkt folk i matsalen men det var inte ett dugg läskigt xD

Och på stugan så hade jag syslöjd. Jag håller på att göra en kjol som jag tror kommer bli jättebra. Jag ska lägga upp ett kort när den är klar.

Lite mer fotoJag borde egentligen träna lite fysik nu men det kan väl kanske vänta lite ;) Vi har prov på tisdag. Åsså ska vi göra en textanalys till på tisdag också. Jag är lite nervös för den, jag är ju inte så bra på sånt... Men det går nog ganska bra ändå.

Igår passade vi på att ta ut Queen när det var så fint väder. Jag gick med hon i koppel och sen fick hon flytta in i sin utebur. Det tyckte hon var roligt :) Hon sprang flera varv i buren och sen blev hon trött och slängde sig ner på backen :) Och idag har jag varit och fikat med min kontaktperson. Det var jättemysigt. Och sen följde jag med henne när hon handlade.

Men nu ska jag väl försöka hitta på något.

Lite foto


Den här bilden är från i vintras, en dag när jag var rastlös och jobbig.
Annars så har den här dagen bara varit åt helvete. Nästan.

Ny dag, ny vecka

Jag är hemma från skolan idag :( En utav dom första gångerna på jättelänge som jag är hemma änfast jag kan gå (förutom när jag var sjuk för det räknas inte).
Jag vill ju jättegärna fara på skolan. Det låter konstigt men så är det. Jag vill inte vara isolerad från omvärlden. Men samtidigt vill jag det för det känns tryggast. Allt är så svårt känns det som. Jag vet att om jag är hemma så blir social fobin bara värre.
Jag lovade mamma att jag skulle göra läxor nu när jag är hemma. Och det löftet ska jag hålla för jag vill inte ha mer dåligt samvete än jag redan har.

Men nu ska jag gå...

Parlamentet

Sitter och kollar på Parlamentet. Det är ganska kul men det är ännu roligare när Björn Gustavsson är med :]

Annars har det inte hänt så mkt idag. Vi har varit och gratta Bror och... sen typ inget mer. Det har varit en lite sämre dag idag men jag vet inte riktigt varför. Men jaja. Man har väl lite sämre dagar ibland.

Nu ska jag fortsätta kolla på tv.

Varför!? Det är ett helvete

Varför kan inte allt bara vara som förut?!? 
När jag vågade prata med folk änfast jag var lite blyg. När jag hade fler än 1 kompis att vara med. När jag vågade göra en sån enkel sak som att fara och handla utan att göra mej "fin" änfast jag redan är fin men jag inte ser det. När livet var mkt lättare.

Ett liv utan social fobi är vad jag önskar mest av allt i hela världen!!

Hemma igen + sko


Nu har jag kommit hem från Syrran och katten är jättesöt!!! Den ärr lite grå och vit. Den var jätteliten. Och fikat som Syrran bjöd på var också gott :) Hehe! Snickerskakor xD

Och när jag dök in på Skopunktens hemsida såg jag dom här snygga skorna. Dom kostar 249 kr. Synd bara att jag inte vågar ha skor som låter när man går. Jag har ett par sommarskor med en liten kilklack på men dom har jag bara använt typ 1 gång.

Godmorgon

Jag vaknade vid 10 idag av att A (systers barn) skrek :) Och efter det har jag väl inte gjort något speciellt förutom att sitta vid datorn.
Och idag ska vi fara och hälsa på andra syrran och mormor. Det blir kul.

Om jag ska vara ärlig så tycker jag att det är jätteläskigt att blogga. Det är så svårt att förklara men det känns som att jag måste skriva nåt jättejätteintressant för att ni som läser bloggen ska tycka det är kul.
Men min psykolog har sagt att det här är en jättebra träning för det är ingen som vet vem jag är. Varje gång jag får en kommentar så gruvar jag lite för att läsa den, jag är rädd att det ska stå att jag är knäpp eller konstig. Men sluta inte kommentera bara för det!! :) Hehe! Det är samtidigt jättekul att läsa och jag blir dunderglad för kommentarerna :D

Men nu ska jag äta lite lunch och sen ska vi fara :)

Vad ska du göra idag?

Talang

Sitter och kollar på Talang 2008 nu. Eller det är reklam just nu.

Idag har O (syrrans barn) följt efter mig hela tiden. Och jag har fått flera kramar änfast han nästan aldrig brukar dela ut kramar :) Hehe! Han är för söt.

Och imorrn ska jag, syster och hennes familj fara och hälsa på min andra syrra. Syster + familj ska gratta henne, hon fyllde år förra helgen.
Det här blev väl inte ett så intressant inlägg men det var ju iaf nåt:)

Cupcakes

266165-26

Efter att jag har sett flera inlägg om cupcakes på andra bloggar kände jag mig bara tvungen att bekänna mitt sötbegär :) Se bara vad gulliga dom är! Om jag hade en sån skulle jag aldrig våga äta den ens. Jag önskar att jag kunde vara så bra på att baka :) Mmm!
När jag väl har kommit in i en bakperiod bakar jag bara nåt enkelt, typ kladdkaka :) Men nån gång måste jag testa mina gränser...

Vad brukar ni baka?

Fredag

Jag ska börja lägga upp endel bilder som jag tar och hoppas på att det blir bra. Jag får se när jag lägger upp första bilden...

Idag är det fredag. Och imorrn fyller Bror år. Jag, mamma och syster ska fara och kolla efter en skål eller nåt som vi ska ge han åsså ska vi fylla skålen med massa godis :) Och förut i veckan så var jag och mamma och städade hemma hos han. Asså han jobbar borta så han vet ingenting :) Det ska bli spännande att höra vad han säger.

Men nu ska jag väl gå och säga Gomorron till Familjemedlemmarna. Dom vet inte att jag är vaken än :)

Lite lov och lite redovisning

Nu var det ett tag sen jag skrev här igen.
Jag funderar på att börja lägga upp lite kort som jag har tagit, men jag får se hur det blir. Har ju lite läxor som jag måste göra också.
Jag älskar att ta kort. Alla tankar försvinner för man är så koncentrerad på det man ska göra. Man känner sig fri på nåt konstigt sätt.

Och gissa vad jag gjorde i tisdags!? Jag REDOVISADE BIOLOGIN!!!!!! Jag är så grymt stolt. Jag var med en annan tjej och vi skulle redovisa om opiater.
Tjejen jag var med tittade ner i sina papper hela tiden men jag vågade titta upp och ha lite ögonkontakt med endel. Och innan vi skulle redovisa var det inte så nervöst som jag trodde det skulle vara, bara lite "normalnervöst". Läraren sa att det var jättebra :)

Asså jag har kommit jättelångt på vägen att bli frisk. Och på kort tid. Det är både bra och dåligt hur konstigt det än låter. Men eftersom att det har gått bra nästan hela tiden så blir jag jättebesviken om det kommer ett bakslag. Det känns som att jag inte gör något rätt och jag känner mig jättedålig. Det är så svårt att tänka positivt då men jag försöker. Att man har en kompis som också mår dåligt gör ju inte saken lättare.
När hon är ledsen tror jag att det är jag som har gjort nåt fel änfast det inte är det.

Men nu ska jag väl gå och hitta på nåt skojsigt (ta Kort) :D

RSS 2.0